Караянчева: Депутатите от ГЕРБ не са съгласни с оставките на

...
Караянчева: Депутатите от ГЕРБ не са съгласни с оставките на
Коментари Харесай

Караянчева: Депутатите от ГЕРБ не са съгласни с оставките на министрите

Караянчева: Депутатите от ГЕРБ не са съгласни с оставките на министрите
Оставките на министрите на вътрешните работи, районното развиване и превоза, подадени след жестоката злополука край Своге, няма да решат проблемите, само че са честен акт на вдишване на политическа отговорност. Това съобщи по Нова тв ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Тя сподели, че парламентарната група на ГЕРБ като цяло не е съгласна с отдръпването на Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, само че всичко зависи от решенията на Коалиционния съвет.

„ Как може един министър да знае какво се случва на всички равнища в администрацията? Има доста хора, които би трябвало да дават отговор за обособените проблеми. На парламентарния надзор в петък Нанков отговори на 16 въпроса и даже депутатите от опозицията му ръкопляскаха, тъй като е извънредно способен ”, разяснява Караянчева.

Тя добави, че идната седмица в пленарна зала ще бъде разискван законопроектът за наложителното слагане на колани в рейсовете. Идеята обаче срещала сериозна опозиция.

Председателят на Народно събрание разяснява и напрежението в ръководещата коалиция. Караянчева изрази вяра, че сътрудниците ще спрат да си споделят посредством медиите. И сподели, че чака ГЕРБ да изкара цялостен мандат и да извърши поетите посредством предизборната стратегия задължения най-малко на 90%. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР