Каратистката Айлин Бобева, която напоследък е в общественото полезрение заради

...
Каратистката Айлин Бобева, която напоследък е в общественото полезрение заради
Коментари Харесай

Айлин от "Ергенът" си пада само по лоши момчета

Каратистката Айлин Бобева, която в последно време е в публичното полезрение поради присъединяване си в „ Ергенът “ въобще не си поплюва, когато си хареса мъж. В сантименталното предаване тя се разкри прочувствено пред пианиста Евгени Генчев, само че и в живота ѝ се е случвало да прави същото.

Много „ колежки “ на Айлин от „ Ергенът “ срещнаха любовта след края на шоуто, само че тя към момента е сама. „ Да, имам ухажори, само че неприятното е, че аз одобрявам отпадъци “, разкрива с възприятие за комизъм Бобева. И добавя, че от много време имала уязвимост към неприятните момчета, които да я държат в напрежение.

Иначо бързо се отегчавала и губела интерес. „ Преди време имах връзка с един прелестен юноша, всичко правеше за мен, само че ми омръзна. Просто положителните момчета не са за мен, какво да направя “, споделя с скука младата дама.

Наскоро в мрежата се завъртя пиперлив коментар на Айлин, оповестен преди 2 години в интернет конгрес. Там тя споделя с детайлности, че когато била едвам на 19 спала с сътрудник на майка си. Тогава господинът бил на 37 години, само че тя толкоз го харесала, че възрастовата разлика въобще не я смутила. Тя не скрива, че даже сама му налетяла, а не чакала самодейност от него.

Мъжът обаче бил доста обезпокоен и в началото не съумял „ да вдигне самолета “.

Напористата хубавица признава, че пиперливите самопризнания в действителност са нейни, само че преди време ги е разгласила в затворена група, без да чака, че някой ден ще бъдат публикувани пред необятна публика.

„ На всички ни се е случвало да вършим нелепости! “, разяснява брюнетката, само че не отхвърля истинността на историта.

Близката другарка на Айлин – фолк певицата Джия, от 2 месеца има мъж до себе си. Бобева е доста щастлива за приятелката си и се надява и на нея да се случи същото скоро време. Засега обаче се е отдала на работата си като модел.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР