Карат я да пуска жалби срещу мен, категоричен е Алекс

...
Карат я да пуска жалби срещу мен, категоричен е Алекс
Коментари Харесай

Алекс отговори на обвиненията за тормоз и преследване: Пълни глупости, дадох й 1000 лева бакшиши, а тя ги прие с усмивка

Карат я да пуска тъжби против мен, безапелационен е Алекс Ж.

Бургазлията Алекс Ж. против който има подадена тъжба от младо момиче за следене и тормоз , се свърза с Флагман.бг, с цел да изясни своята позиция за случилото се.

Както по-рано съобщихме 40-годишният мъж бе упрекнат, че е трансформирал живота на сервитьорка в призрачен сън.

Момичето твърди, че нито може да работи обикновено, нито даже да излезе. Страхува се от преследването и заканите. Тя към този момент си е наела юрист – известният бургаски правист Димитър Вълчев, който я съставлява пред проверяващите органи. Подадена е тъжба в ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, а работа по случая е почнала и прокуратурата. В деня, в който му предявиха обвиняването, джипът на момичето бе потрошен. Не е ясно от кого. Тя обаче счита, че това е отхвърления мъж.

Алекс Ж., който работи  във Виена от своя страна твърди, че обстановката била радикално друга и той няма нищо общо - нито с разрушената кола, още по-малко с хипотетичното гонене и тормоз.

Ето и неговата версия:

„ Познавам това момиче от три години. Винаги сме били в положителни връзки до 8 март, т.г. Тогава бях клиент в заведението, където тя работи. Бях вежлив с нея, до момента в който не ме бутна с две ръце. Казах й: „ Това е жестоко, брутално и не е обикновено “

А за 8 март й дадох 200 евро бакшиш, с цел да се почерпи. И това не беше за пръв път. И в други случаи съм й давал бакшиши. На 2 февруари – 200 евро, на 14-ти февруари – още 200 евр о. За два месеца й дадох над 1000 лв.. Това не са просто бакшиши, а парични дарове. Плащам си цялата сметка, оставям нещо от горната страна и след това тези пари за подарък – да си купи нещо единствено за нея. Тя постоянно ги е приемала с усмивка и ми е благодарила. Това е другарски жест. Наистина съм я канил да излизаме. Тя не ми е отказвала, а ми споделяше, че ще си види графика и иска ми се обади. Тя ми знае фейсбука, телефона. Познаваме се доста добре. Канил съм я във Виена при мен.

Никога не съм я виждал отвън заведението, където работи. Нито знам къде живее, нито съм виновен за това, което се е случило с колата й. Нямам нищо общо! В момента съм във Виена. Летях във вторник вечерта с полет от Варна, само че още рано сутринта потеглих от Бургас “

Според Алекс Ж. чатовете, които момичето сподели били монтаж. Двамата фактически си говорили другарски на всевъзможни тематики, само че наличието не било от този вид.

„ Слагам ръка на сърцето – не съм я тормозил, нито преследвал или тормозил. Три пъти съм я канил на вечеря, а тя ми споделяше, че ще си види графика и иска ми се обади. Не съм досаждал, нито преследвал “, кълне се Алекс.
 Това е счупеният джип на момичето 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР