Каращият проби в Царско село нападател Юсуфа Яфа ще подпише

...
Каращият проби в Царско село нападател Юсуфа Яфа ще подпише
Коментари Харесай

Наш елитен клуб взе нападател, съден от Милан за възрастта му

Каращият проби в Царско село нападател Юсуфа Яфа ще подпише контракт с клуба. Гамбиецът към този момент игра в контролата против Марек, изгубена с 1:2.

С него иностранците в Царско село към този момент са цели 16.

Любопитното е, че при започване на 2016-а Яфа е съден от Милан. „ Гадзета дело Спорт “ гръмва тогава с новината, че италианският клуб стартира развой против някогашния си футболист Юсуфа Яфа, който твърди, че е на 19 години, до момента в който росонерите имат подозрения, че е на 28. По това време гамбиецът играе за немския втородивизионен Дуисбург, където треньор му е бил Илия Груев, а в Милан е пристигнал през 2009 година, търсейки политическо леговище.

Нападателят твърди, че е роден на 31 декември 1996 година. Разследване на Милан обаче демонстрира, че същинската му дата на раждане в действителност е била 14 ноември 1987 година.

Това не е единственият скандал с Юсуфа Яфа. През януари 2015-а е задържан по обвиняване в обезчестяване след случай в дома на негов съотборник. Тогава той е чартърен от росонерите в Айнтрахт Франкфурт, а клубът заплаща 100 000 евро гаранция.

За последно e играл в италианския Триестина, откъдето идва в Царско село. През 2018-а е бил на проби в полския Корона Киелце.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР