Караолис беше един от претендентите със заявка за финал в

...
Караолис беше един от претендентите със заявка за финал в
Коментари Харесай

Караолис: След “Игри на волята” изпаднах в депресия, менталното здраве е много важно

Караолис беше един от кандидатите със поръчка за край в най-екстремното риалити предаване в България, само че напусна " Игри на волята " в много ранен стадий. В формалния подкаст на предаването той разкри, че е изпаднал в меланхолия незабавно след връщането му в действителния свят, както и дали сред него и Пелипенко са прехвърчали искри .

Самият Караолис мъчно претърпява отпадането си и показа, че е изпаднал в меланхолия, което било ненадейно за него. Той не очаквал подобен процес на събитията и бил извънредно отчаян от себе си, което оставило огромна мъка в него. Времето обаче лекува и той е схванал, че менталното здраве е доста значимо.

Пред водещата Ваня Запрянова Караолис съобщи, че не е покрил изцяло прозвището „ пъзелист на сезона “, макар че по време на „ Игри на волята “ имал положителни представяния. Неуспешните му опити се дължали на обстоятелството, че прекомерно доста си вярвал и е подценявал съперниците си.

Никола Караолис се разбирал с всички в племето на Силните, само че в никакъв случай не бил съдружно безпристрастен и съумял да раздели играта от връзките със съплеменниците си. Въпреки че знаел, че всичко е игра, той прекомерно доста премислял всяка своя постъпка, което му попречило да мисли за значимите неща. Смята, че Миряна е образован човек, само че не мисли, че това, което демонстрираха в игрите, е било задоволително, с цел да се разбере кой от двамата е по-добър на пъзели.
 Ето всичко, което би трябвало да знаем за участниците в,,Игри на волята  Ето всичко, което би трябвало да знаем за участниците в,,Игри на волята  Ето всичко, което би трябвало да знаем за участниците в,,Игри на волята  Ето всичко, което би трябвало да знаем за участниците в,,Игри на волята
Пред водещата Ваня Запрянова Караолис показа, че на жена би ѝ било мъчно да завоюва „ Игри на волята “, тъй като множеството борби изискват груба мощ и трасетата са построени по този начин, че мъжете да имат преимущество. Има игри, в които дамите са доста по-силни, само че те мъчно биха били крайна борба.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast ” в, ии следете всичко най-интересно за подкаста във, и
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР