Караници и обиди в НС преди гласуването на кабинет.Лидерите на

...
Караници и обиди в НС преди гласуването на кабинет.Лидерите на
Коментари Харесай

Караници и обиди в НС преди гласуването на кабинет

Караници и обиди в Народно събрание преди гласуването на кабинет.

Лидерите на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи са позор за българската народна власт, съобщи от парламентарната естрада Филип Станев от Има Такъв Народ.

„ Господин Борисов, когато се погледнете в огледалото, виждате ли там Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов и Христо Иванов? Отговорът е да – виждате ги, тъй като сте едно и също нещо – позор за българската народна власт. 34 години откакто тя се опита страхливо да пристигна в България и 34 години по-късно, откакто се видя, че няма да пристигна. Вместо демокрацията, в България пристигнаха лъжата, лицемерието, подлостта, задкулисието, далаверата, долнопробния фалш и политическата нечистотия. Защото в новата ръководеща коалиция ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ това всичкото е събрано в едно. Наричаме го постоянен кабинет, само че същинското име е Лигата на невероятните джентълмени измамници.

Вие сте политиците, които не просто излъгаха своите гласоподаватели, само че и всички български жители. Ротация на министър председатели ли, ротация на ръководители на Народното събрание ли? Не, стига ала-бала! Очакват ни три неща – брутална кастрация на законността, обезценка на морала в политиката, позорна и подправена лустрация на престъпността по висшите етажи на държавността.

Скоро всички вие, които измамихте българския народ, ще видите последната фаза на истината – и по площадите, и в изборните урни. Урни, в които ще бъде положен прахът на вашата политическа гибел “, сподели Станев.

33 години моралът и полезностите в нашата страна са потъпкани. Това сподели от парламентарната естрада Цончо Ганев от „ Възраждане ”.

„ Българският народ не е безумен и елементарен, както му обяснявате, че няма право да отиде на референдум. Ще има референдум, на който българският народ ще каже, че няма да влезе в еврозоната. Трябва да върнем морала и полезностите в тази зала, като начало. Истината по някой път е грозна и би трябвало да се споделя и отстоява ”, съобщи още Ганев.

Личният избор за мен беше доста сложен. Дошло е време да надделее разсъдъка и нищо друго. Това сподели от парламентара естрада Вежди Рашидов от ГЕРБ-СДС.

„ Днес се постанова да загърбим доста неща и да проявим разсъдък. Днешното решение взех доста мъчно сътрудници. Ще гласоподавам „ за ” държавното управление, с цел да успокоим пристрастеностите. Да тръгнем по някакъв път, който да носи съзидание. Стойте ниско до хората, чуйте ги, разерете ги, с цел да им служите почтено. Вярвам в народа си, вярвм в страната си ”, сподели още Рашидов.

Пътят към политическия пъкъл е застлан с политически взаимни отстъпки, както знаете. Това сподели от парламентарната естрада Гроздан Караджов от Има Такъв Народ.

„ И аз към този момент не знам по кое време сте откровени – когато призовавате Бойко Борисов самичък да си даде имунитета, или когато призовавате да се направи комисия за имунитетите, която да се влачи до приемането на поправките на конституцията. Знам, обаче, че на това му се вика рекет. Както бяха рекет по този начин наречените договаряния за кабинет, разиграли се пред очите ни – или ще стане каквото Политическа партия желае, или нищо. Явно цялата тази игра за битка с корупцията и премахване на модела на ГЕРБ са били единствено али-бали. Али-бали са и програмата ви, с която като смокиново листо желаете да прикриете това държавно управление. Така най-малко си мислите, че не мирише, само че истината е, че вони. Поне 200 души в залата сме „ за “ както еврозоната, по този начин и „ Шенген “. Какво и от кого пазите, лъжливи политици? На това ли викате смяна? За мен сте си чиста замяна. Мафиотският модел на ръководство на страната доновете си сменя, само че задачите – не. И вие сте носители на това ново ръководство на доновете “, сподели още Караджов.

Интересите на хората и страната през днешния ден изискват работещ парламент. Това сподели от парламентарната трубуна Деница Сачева от ГЕРБ-СДС.

„ Съвместно ръководство сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е осеяно с незнайни и всевъзможни компликации, само че това е единствената опция към този миг. В политиката би трябвало да се работи за огромни цели, а освен за частни ползи. Днес не даваме заем на доверие, даваме заем на време. Дали това време ще бъде оползотворено градивно, зависи от дейностите на министрите, които ще се закълнат през днешния ден. Решаването на политическите рецесии в никакъв случай не може да се случи по метод, който да е комфортен за политическите участници. Кабинетът, който ще гласуваме през днешния ден, не е внушителен на болшинството. Компромисът беше изработен единствено от нас в името на България. Т Ясно и на всеослушание желая да ви заявя: Ние нямаме потребност от пране на нашия имидж. Никога не сме работили за персоналните си облици. Единственото, което би трябвало да бъде защитавано чисто и неопетнено е обликът на България, с цел да може тя да има почтено място в Европа, да влезем в Шенген и еврозоната “, добави още Сачева.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР