Караме ски като в Дубай.Нова мода сред ски маниаците от

...
Караме ски като в Дубай.Нова мода сред ски маниаците от
Коментари Харесай

Нова мода: Караме ски като в Дубай

Караме ски като в Дубай.

Нова мода измежду ски фанатиците от София е да карат ски като в Дубай на закрито. Цената потегля от 25 лева и стига до хилядарка, сподели инспекция на „ Телеграф “. В момента са доста настоящи и промоциите за закупуване на ски и екипировка, по тази причина има специфични условия за безлихвени заеми за тях, оповестиха търговци за „ Телеграф “.

Закритата писта се намира в състезателен център в столичния жк „ Христо Смирненски “. Там градусите не падат под 18 и доближават до 22. Пистата е с 14-градусов надолнище, височина от 9 метра и ширина от 5 метра. Може да карате с инструктор или сами със скорост 25 километра в час, което се усеща като 60 километра в планината. Подходяща е и за напреднали, и за начинаещи. За първи урок ще ви вземат 25 лева, няма значение дали сте дете или възрастен. 20 тренировки за 12 месеца са към 500 лева, а карта за една година излиза 1290 лева За сноуборд таксата за първа подготовка е 30 лева, а за 1 час в група след първо посещаване би трябвало да платите 40 лева Има разнообразни варианти за пакети от тренировки на цени сред 200 лева и 1400 лева за годишна карта. В момента се оферират и ваучери от разнообразни интернет уеб сайтове за каране на ски на закрито. Сред офертите е празненство на пистата за 283 лева, което включва питиета и инструктор, който да ви дава инструкции за зимния спорт. Ските и оборудването се обезпечават на място от спортния център гратис.

В момента има всеобщи промоции за безлихвени заеми на оборудването и ските в доста онлайн и физически магазини, оповестиха търговци. Идеята е да платите ските на равни вноски в избран период и тогава не ви се начислява никаква рента. Някои кредитори оферират такива заеми, в случай че ги платите за 3 до 5 месеца. Ако разсрочите заплащането над 6 месеца или година, крайната стойност набъбва със 100-200 лева Цените на ските потеглят от 300-400 лева и минават 1000 лева, по тази причина доста хора избират да си ги купят на погашение, допълниха търговци. Същите условия важат и за пазаруването на шейни.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР