Каръл Мидълтън, майката на херцогинята на Кеймбридж, може да е

...
Каръл Мидълтън, майката на херцогинята на Кеймбридж, може да е
Коментари Харесай

Ето първото интервю на майката на Кейт Мидълтън

Каръл Мидълтън , майката на херцогинята на Кеймбридж, може да е в медийното полезрение от цели 15 години, само че в никакъв случай до момента не е давала изявление. Въпреки че несъмнено има какво да каже, най-много за двете си дъщери - Кейт и Пипа, написа начин на живот.

Който е имал огромни упования за огромни разкрития от майката на херцогинята, сигурно ще остане отчаян. А ето за какво реши да наруши мълчанието си тъкмо в този момент, преди Коледа и какво показа пред The Telegraph.

Каръл споделя, че през годините е научила какво е най-мъдрото - да пази безмълвие, когато става дума за децата й. Въпреки това, тя не крие, че животът й условно се разделя на времето преди Кейт да срещне Уилям и времето по-късно, когато усеща въздействието на славата на по-голямата си щерка.

 Снимка 393103

Източник: GettyImages

Най-актуалното към Каръл е, че и тази година няма да има опция да посрещне Коледа с щерка си Кейт , която ще бъде дружно с кралското семейство в Сандригам. Но майка й се е постарала да направи Коледа допустима и в своя дом. Все отново, с мъжа й от дълги години имат компания за празненство продукти.

А внуците й Шарлот и Джордж ще си имат обособени елхи в независимите си стаи в дома на баба, с цел да могат да си ги украсяват както пожелаят. Няма спор, че много си я бива в организацията. Именно по тази причина и на нейните рамене падат огромна част от отговорностите около сватбите на Пипа и Кейт.

Друга огромна пристрастеност на Каръл е готвенето. Самата тя обаче не похапва всичко, тъй като в последно време залита по веган и вегетарианския метод на хранене.

 Снимка 393105

Източник: GettyImages

Въпреки че познаваме майката на Кейт и Пипа точно в тази й роля (и като баба на двама принца и една принцеса), Каръл е нещо доста повече от това. Тя е сполучлива и крепко работеща бизнесдама. Преди да основат фамилния бизнес със своя брачен партньор, тя работи в магазин за домашни използва, а по-късно като стюардеса.

Днес е на 63 години и няма никакъв проблем да съчетава работата с грижите за семейството и тези за внуците, когато има тази опция. Каръл дефинира себе си и като нощна птица и много занимателна за годините си. Въобще - баба, майка и брачна половинка фантазия!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР