Каръкът продължава да преследва семейството на Васил Божков, узна HotArena.Снаха

...
Каръкът продължава да преследва семейството на Васил Божков, узна HotArena.Снаха
Коментари Харесай

Карък преследва семейството на Божков

Каръкът продължава да преследва фамилията на Васил Божков, разбра HotArena.

Снаха му Ива призна, че е изживяла една от най-кошмарните седмици в живота си, в която напрежението й е пристигнало безусловно допълнително. След като татко й Стефан Софиянски беше признат в болница Токуда след затруднения от ковид, ива и мъжът й Антон претърпели и битов призрачен сън. Луксозният апартамент в столицата, в който двамата живеят с двете си деца, едвам не изгорен. За благополучие рисковата обстановка била овладяна навреме и съществени вреди нямало.

Едновременно с това снахата на олигарха призна в обществените мрежи, че й тежи, че е безработна и нито една телевизия не демонстрира интерес към нея. Ива обаче съобщи, че не мисли да сменя амплоато и към момента желае да се занимава с публицистика. В момента тя подготвяла независим план, който щяла да развива в онлайн пространството. Снахата на Божков разкри, че откогато е напуснала малкия екран, всекидневието й е запълнено главно с грижи за двете деца като сега им оказва помощ с онлайн образованието. През ден в дома й идва жена, която да й оказва помощ, защото не смогва с домакинските отговорности. 

Личната прислужница на сина и снахата на Васил Божков се грижела освен за изрядната непорочност в жилището им, само че и за блюдата на трапезата им. 33-годишната дъщеря на някогашния столичен кмет можела да готви единствено 2 неща: баница и филия с лютеница. Затова и се налагало някой различен да се грижи за трапезата им, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР