Каракачанов: Вина за сегашното напрежение имат всички участници в коалицията

...
Каракачанов: Вина за сегашното напрежение имат всички участници в коалицията
Коментари Харесай

Каракачанов: Вина за сегашното напрежение имат всички участници в коалицията

Каракачанов: Вина за настоящето напрежение имат всички участници в обединението
Във връзка с някои отрицателни послания, изразени пред медии във връзка с бъдещето на коалиция „ Обединени патриоти “, подсещам, че концепцията на патриотизма е да сплотява, а не да разделя. Това написа във „ Facebook “ вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация - част от коалиция „ Обедини патриоти “ - Красимир Каракачанов, оповестиха от партията.

Ние, патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, постоянно сме се опитвали да покажем какъв брой потребна може да е градивната работа и имаме вяра, че съчетана с силата на партиите от „ Обединени патриоти “, тя може да носи действителни изгоди за България и българите, продължава Каракачанов и по тази причина изброява в седем точки. Като първа дефинира, че за Вътрешна македонска революционна организация запазването на обединението „ Обединени патриоти “ е фундаментално значимо. За пръв път национално мислещите хора имат своето единно посланичество и то изведе концепциите на патриотизма на качествено ново равнище. Всички ясно би трябвало да осъзнаем отговорностите пред нашите гласоподаватели за осъществяване на управническата стратегия. Каракачанов показва, че изрично е за възобновяване на разговора без слагане на предварителни условия. Вина за настоящето напрежение имат всички участници в обединението и всеки би трябвало да осъзнае своята, а не да акцентира непознатата, акцентира Каракачанов. Никой няма права на наставник в „ Обединени патриоти “. Изход има, в случай че има воля за полагане на старания и загърбване персоналния и партийния нарцисизъм, посова Каракачанов и добав, че Съветът на обединението би трябвало да се събере допустимо най-скоро и да утвърди базисните политики на обединението през идващия политически сезон. Според мен, налага се приемането на Етични правила като част от съдружното ни съглашение, а всяка от партиите в „ Обединени патриоти “ би трябвало еднопосочно да съобщи още в идващите дни желае, или не, за в бъдеще да взе участие в обединението при осъществяване на избори.

Това е отговорът ми към всички заложени и незададени въпроси от последните дни. България над всичко, приключва изказването си Красимир Каракачанов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР