Каракачанов атакува остра премиера заради съседна на България държава.Премиерът се

...
Каракачанов атакува остра премиера заради съседна на България държава.Премиерът се
Коментари Харесай

Каракачанов: Премиерът се опитва да ни пробутва захаросани бонбончета за Северна Македония

Каракачанов нападна остра премиера поради прилежаща на България страна.

Премиерът се пробва да ни пробутва " захаросани бонбончета " и се пробва да ни убеждава, че има прогрес в връзките ни с районен съд Македония. Няма, съобщи пред Българска национална телевизия някогашният министър на защитата и почетен председател на ВМРО Красимир Каракачанов. 

Поддържа се теорията, че в случай че районен съд Македония не влезе в Европейски Съюз, ще последва сюжета с Украйна. Това е безумно - Македония е част от НАТО. Нападение на районен съд Македония по украински сюжет значи задействане на член 5 на НАТО, сподели още той.

Каракачанов предизвести: Кирил Петков готви изменничество за 24 май!

Кирил Петков каза, че историческата комсиия била доста напреднала - по какъв начин, откакто не се бяха събирали от март, попита Каракачанов. 

Нека да забележим на 1 септември в македонските учебници дали още веднъж ще пишат за българите  " татари, фашисти и окупатори ". Защото доста пъти сме чували добрите намерения на Скопие.

Един път вечно да спрат фалшификациите с историята, прикани някогашният боен министър и добави по тематиката: 

Според РСМ Цар Самуил освен не е българин, само че и той се е борил против българското царство. Втълпяват на децата, че българите са варвари. 

По мотив спора в Украйна Каракачанов съобщи, че нямаме оръжие, което можем да изпратим в помощ, написа Novini.bg. 

За шпионските кавги някогашният боен министър прикани първо да има разслдеване, а след това да хвърляме обвинявания към българските служби. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР