Карабах заслужи мястото си на осминафиналите в Лига Европа, след

...
Карабах заслужи мястото си на осминафиналите в Лига Европа, след
Коментари Харесай

Карабах отстрани Брага от Лига Европа под арбитража на Георги Кабаков

Карабах заслужи мястото си на осминафиналите в Лига Европа, откакто отсрани Брага от шампионата.

Отборът от Азейбарджан загуби реванша с 2:3 след продължения, само че завоюва първата среща с 4:2. По този метод футболистите на Гурбан Гурбанов не престават напред с общ резултат 6:5.

Главен арбитър на реванша на стадион " Тофик Бахрамов " в Баку бе Георги Кабаков. Помощници на Кабаков бяха Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Никола Попов бе четвърти арбитър.

Акцентите в дуела пристигнаха през второто полувреме. Георги Кабаков сподели два жълти картона на Елвин Джафаркулиев в границите на 4 минути и изгони играча на домакините.

По този метод гостите се възползваха от численото си преимущество на терена и означиха две попадения в постоянното време на конфликта. Роджър Фернандеш откри резултата, а Алваро Джало изравни общия резултат и обезпечи продължения на отбора си. Гол на португалците, дело на Абел Руис пък бе анулиран поради засада.

В първото продължение от 15 миунти Матеуш да Силва понижи изоставането на отбора си. Гостите се нуждаеха от нов гол, с цел да останат в мача, като попадението пристигна в 115-ата минута. Георги Кабаков отсъди дузпа за възпитаниците на Артур Жорже, осъществена от Симон Банза.

Играчите на Карабах обаче имаха последната дума в мача. В 122-ата минута резервата Нариман Ахундзаде стреля в долния ляв ъгъл от вътрешността на наказателното поле, с цел да постави точка на разногласието.

В различен мач от вечерта, само че " росонерите " продължиха в идващия стадий от конкуренцията.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР