Кара Делевин е от жените, които не се притесняват да

...
Кара Делевин е от жените, които не се притесняват да
Коментари Харесай

Когато и Кара Делевин има задръжки

Кара Делевин е от дамите, които не се тормозят да приказват намерено по всички тематики. Сексът също не прави изключение.
 Кара Делевин, странното ѝ държание на Billboard Music Awards и обяснението ѝ за него
Кара Делевин най-сетне си призна

Това си е просто тя и въобще не се срами

Именно към половите прекарвания и разнообразни светове, които те могат да отключат, е ориентирана документалната поредица Planet Sex. В четири епизода Делевин ще се опита да изследва необятните кътчета на човешката половост, като хвърли повече светлина върху въпроси, свързани с връзките, сексапила и известността на порното.

Но се оказва, че даже моделът има някакви граници на комфорт, които не е подготвена да премине. В изявление, което е част от изложението MIPCOM в Кан, Кара Делевин споделя, че е посетила семинар, който е бил ориентиран към самозадоволяването.

Но визиите ѝ за него са били напълно разнообразни. Според E! Online, Делевин е отишла на въпросния семинар с настройката, че ще бъде нещо като лекция и даже имала приготвени химикал и бележник за водене на мемоари.

Но се е оказало, че всичко е по-скоро практично, в сравнение с теоретично. Кара Делевин твърди, че са ѝ споделили дали си смъкна бельото, само че тя не го е направила. Просто тъй като колкото и отворена да е към нови неща, има някакви граници на комфорт, които не би минала.
 Кара Делевин, децата, майчинството и прави ли си проекти моделът
Готова ли е Кара Делевин за деца

Когато майчинският инстинкт проговори

Но пък признава, че не си е тръгнала от семинара, а просто е изпълнявала тези задания, с които се е чувствала удобно. Без да разяснява какви тъкмо са били те, несъмнено. Иначе, Planet Sex би трябвало да бъде пуснат в Hulu от 18 ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР