Капризният Димитър Рачков си намери майстора . Надутият водещ и

...
Капризният Димитър Рачков си намери майстора . Надутият водещ и
Коментари Харесай

Любо Нейков изгони Рачков - взел твърде на сериозно

Капризният Димитър Рачков си откри майстора. Надутият водещ и артист изхвърча още през лятото от хитовата режисура „ Вражалец “ поради Любо Нейков, разбра HotArena.

Причината нисичкият бургазлия към този момент да не играе в комедията на Ст. Л. Костов е, че непрестанно късал нервите на сътрудниците си с искания, изживявал се като най-голямата звезда и даже си разрешавал да изисква представленията да бъдат съобразени с неговия претрупан работен график, написа „ Уикенд “.

Рачков, който е водещ на „ Господари на ефира “, от една година обикаля страната и с халтураджийския си театър „ Забраненото шоу на Рачков “, като междинната цена на билетите за него е 70 лв.. Миньонът обаче ръси шегите си постоянно пред претъпкани зали. Освен това заработва положителни пари и от появяването си като водещ на частни празненства.

„ Митко се взе прекомерно на съществено и си мисли, че целият свят се върти към него “, разясняват негови сътрудници.

Рачков изхвърчал от „ Вражалец “, прощавайки се с много стабилен хонорар от 1000 лв. на зрелище, който пък отишъл при Станимир Гъмов. Именно той взе ролята на Димитър в комедийния театър. Любо Нейков, който е в основата на постановката, както и в частния спектакъл „ Мелпомена “, кипнал поради неспирните мрънкания на Рачков и настоял той да бъде махнат. Нейков също може да се похвали с десетки задължения като артист и продуцент в киното, малкия екран и в театъра, само че не си разрешавал да демонстрира прищявки.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР