Капризите на времето нямат край. След като по-рано днес силна

...
Капризите на времето нямат край. След като по-рано днес силна
Коментари Харесай

Силна буря вилня край София, а сега наред е Варна! Порой отнесе града, но голяма аномалия изненада мнозина

Капризите на времето нямат край. След като по-рано през днешния ден мощна стихия вилня северно от София, а синоптиците издадоха паника за неприятно време през седмицата, в този момент наред е Варна.

Силен проливен дъжд удари центъра на Морската столица, а жителите на кварталите " Аспарухово ", " Младост " и " Възраждане " оповестяват, че при тях към момента не вали.

Синоптиците напомнят, че през днешния ден по Черноморието ще бъде тъмно. Главно по северното крайбрежие ще превали и прегърми. Температурата на въздуха ще доближава 23-27 градуса, а тази на водата - към 22-23. Във вторник ще има повече слънчеви часове през първата половина от деня. По-късно обаче, още веднъж над Източна България и крайните западни региони, ще превали и прегърми.

Новата седмица стартира с високи температури и условия за летни стихии на доста места в страната. В 11 области в Западна България е разгласен жълт код за краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени от гръмотевици и градушки. Живакът в термометрите ще скочи най-много до 33 градуса.

Източник и фотоси: Петел.бг

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР