Капките е разкошно предаване, но е крайно време AUTO-TUNE-ът (аудио

...
Капките е разкошно предаване, но е крайно време AUTO-TUNE-ът (аудио
Коментари Харесай

Боби Ваклинов срина със земята Мария заради представянето й в Като две капки вода

" Капките " е луксозно предаване, само че е извънредно време AUTO-TUNE-ът (аудио процесор за поправяне на подправено изпетите тонове) да бъде публично разрешен на изпълнителите! ", написа минути след края на първото издание от хитовото шоу Боби Ваклинов, намеквайки, че не всички реализатори пеят онлайн. И надлежно се излагат, съгласно него, поради оскъдните си вокални благоприятни условия. 

Такъв се оказа казусът с фолкпевицата Мария, чието осъществяване провокира вълна от реакции и мнения в страницата на предаването. В обявата си журналистът направи изпълнителката на пух и прахуляк. Мария влезе в облика на кипърката Елени Фурейра, завладяла публиката на “Евровизия " през 2018 година с песента Fuego.

" Интегрирането му ще разреши " безспорни " и " одобрени " певици като Мария да не стават за смях на гаргите... А и като цяло няма актуален бг поп/рап/чалга шлагер без въпросния резултат. Сума ти народ направи кариера с помощта на AUTO-TUNE-а, изпълни зали, обра де що има музикални награди... ", добавя Ваклинов в профила си, написа Блиц.

" Така де, настоящите бг звезди не могат да изпеят гамата, само че не е и належащо, откакто има AUTO-TUNE:) Та, за какво да го няма в " Капките?! Защо Мария да бере сходен позор? ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР