Капитанката на националния ни волейболен отбор Елица Василева и нейният

...
Капитанката на националния ни волейболен отбор Елица Василева и нейният
Коментари Харесай

Ели Василева и Новара тръгнаха с разгром в Шампионската лига

Капитанката на националния ни волейболен тим Елица Василева и нейният Игор Горгондзола (Новара) потеглиха с разгромна победа в Шампионската лига за дами. Волейболистките на Новара, които са актуалните европейски клубни шампионки, започнаха в груповата фаза на тазгодишното издание на най-силния шампионат като отнесоха вкъщи украинския Химик (Южний) с 3:0 (25:17, 25:10, 25:7) в първия си мач от Група С, игран довечера пред близо 1600 фенове.

Ели Василева игра устойчиво цялостен мач за своя отбор и стана втора по ефикасност с 12 точки (2 блока, 1 ас, 41% успеваемост в офанзива и 42% положително посрещане) за триумфа . Над всички за Новара бе опитната сръбкиня Йована Бракочевич Джанзиан със страхотните 20 точки (4 блока, 2 аса и 58% успеваемост в атака) за успеха. За тима на Химик Татяна Козлова се регистрира с едвам 6 точки.

В идващия кръг в групата Новара ще гостува на немския Алианц МТВ (Щутгарт), който започва с трагична загуба като посетител на полския ЛКС Комерсесон (Лодз) с 2:3 гейма. Срещата е идната сряда (27 ноември) от 20,00 часа българско време.

Снимки: CEV.EU  Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР