Капитаните и треньорите на ЦСКА и Левски ще се срещнат

...
Капитаните и треньорите на ЦСКА и Левски ще се срещнат
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Съвместна пресконференция на ЦСКА и Левски преди финала за Купата

Капитаните и треньорите на ЦСКА и Левски ще се срещнат с медиите на изключителна конференция. Поводът е идният на следващия ден, в 19:00 ч. в „ Арена София “, край за efbet Купа на България сред двата тима. Събитието ще стартира в 16:00 часа и ще бъде излъчено директно в ефира на Sportal TV , както и на уеб страницата Sportal.bg .
 ЦСКА изстрада първия си край за Купата от 18 години насам, ще гледаме Вечно дерби в борбата за трофея ЦСКА изстрада първия си край за Купата от 18 години насам, ще гледаме Вечно дерби в борбата за трофея
Левски стигна до шести следващ мач за Купата, откакто надделя амбициозният отбор на Черноморец със 77:73.

ЦСКА пък се оправи в драма с продължение с първенеца Балкан с 82:80.
 Левски пречупи Левски пречупи " акулите " и доближи до шести следващ край за Купата на България
Така, за първи път след началото на 90-те години, двата безконечни противника ще са един против различен във финала за Купата на България.

В конференцията през днешния ден, от 16:00 ч. в Прес Клуб „ България “ на националния стадион „ Васил Левски “ ще се включат двамата капитани – Асен Великов от Левски и Алекс Симеонов от ЦСКА, и треньорите на двата отбора Димитър Ангелов и Росен Барчовски. В срещата с представители на медиите присъединяване ще вземат и представителите на управленията на двата клуба – Константин Папазов и Александър Чакмаков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР