Капитанът Серхио Рамос отново е контузен, съобщиха от Реал Мадрид.

...
Капитанът Серхио Рамос отново е контузен, съобщиха от Реал Мадрид.
Коментари Харесай

Тежък удар: "Реал" без Рамос срещу "Ливърпул" и в Ел Класико

Капитанът Серхио Рамос още веднъж е контузен, оповестиха от " Реал " Мадрид. Защитникът е с мускулна контузия, като за момента клубът не разкрива какъв брой дълго се чака да продължи възобновяване на централния защитник.

Според медиите в Испания обаче, Рамос ще бъде отвън терените към месец. Това значи, че той няма да играе в двата четвъртфинала с " Ливърпул " в Шампионската лига, както и в конфликта с " Барселона " от Примера дивисион.

Рамос записа едвам 4 минути в международната подготовка против Косово, извоювана от Испания с 3:1.

Европейският и международен първенец употребява обществените мрежи, за уведоми почитателите си, че още веднъж е отвън строя:

" Ако би трябвало да сме почтени, това бяха тежки няколко седмици за мен. След последния мач останах да упражнявам на терена и усетих остра болежка в левия си прасец. Минах проби, които потвърдиха, че имам мускулна травма. Това, което ми предизвиква още по-голяма болежка обаче, е фактът, че няма да мога да мога да оказа помощ на тима си в тези идни основни мачове, които ще решат сезона, както и че не мога да ви се отплатя за цялата обич и грижа, която ми давате. "

" Всичко, което мога да направя, е да приказвам искрено, да се трудя крепко и да поддържам своя тим с душата си. "
View this post on Instagram

;
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР