Капитанът Николай Михайлов продължи договора си с Левски с две

...
Капитанът Николай Михайлов продължи договора си с Левски с две
Коментари Харесай

Ники Михайлов преподписа с Левски

Капитанът Николай Михайлов продължи контракта си с Левски с две години. Михайлов изигра 29 мача този сезон.

" ПФК Левски " изрича своята признателност към Николай Михайлов, че остана правилен на обичания си клуб в един от най-трудните му интервали и че подписа новия си договор при условия, извънредно съответни на финансовото положение на клуба, и му пожелава доста бъдещи щастливи мигове със „ синята “ фланелка ", оповестиха от " Герена ".

Контрактът на вратаря изтичаше след края на сегашния сезон и към името му имаше безчет спекулации, само че в последна сметка той взе решение да остане в родния си клуб.
След няколко години на много компликации, тотално изгубена спортна форма и проблеми, Михайлов последователно подсети за качествата си и изпрати един доста мощен сезон. Той направи 15 сухи мрежи в шампионата, с което усъвършенства върховете на именитите си дядо и татко - Бисер и Борислав. С съществена заслуга за футболния му подем несъмнено са и Наско Сираков и Станимир Стоилов.
Именно Сираков преди началото на този сезон ясно бе дал точни килограми, които вратарят да смъкна, с цел да се завърне на " синята " врата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР