Капитанът на заяви, че е останал учуден от начина, по

...
Капитанът на заяви, че е останал учуден от начина, по
Коментари Харесай

Митко Илиев: И аз съм изненадан как изпълних дузпата, провалих отбора!

Капитанът на съобщи, че е останал изумен от метода, по който извърши дузпата, избавена от вратаря на. Според водача на смърфовете той е провалил своя отбор.
 Ботев е новият стопанин на Пловдив - доста страсти, три гола и пропусната дузпа беляза дербито Ботев е новият стопанин на Пловдив - доста страсти, три гола и пропусната дузпа беляза дербито
" Интересен мач, провалих тима в общи линии. Вината е напълно моя, боли загубата, футболът е нечовечен от време на време. Като цяло не заслужавахме да загубим, само че този пропуск се оказа решителен. Знам, че се провалих и се оправдавам. Извиних се в съблекалнята, оправдавам се и на почитателите. На мен ми е най-тежко, усещам виновност, само че във футбола се случват такива неща.
40  Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив)
И аз съм сюрпризиран от метода, по който изпълних, само че не мога да върна времето обратно, това е ситуацията. Имахме обстановки, беше равносилен дуел, само че заслужавахме освен това. Времето ще покаже дали ще успеем да се вдигнем. Ясно е, че не сме в положително психическо положение, ще ни тежи един-два дни, само че хубавото е, че идва идващият мач, не помни се тази загуба и продължаваме напред ", сподели в Пловдив.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР