Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи призна, че освиркванията от феновете

...
Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи призна, че освиркванията от феновете
Коментари Харесай

Капитанът на Ювентус посочи какво най-много го притеснява

Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи призна, че освиркванията от почитателите на тима са били заслужени при загубата от Бенфика с 1:2 в Шампионска лига. Тимът се нуждаеше единствено от четири минути, с цел да поведе в Торино, откакто Аркадиуш Милик означи с глава, само че гостите обърнаха с попадения на Жоао Марио от дузпа в края на първото полувреме и Давид Нерес след почивката.

Натискът върху треньора Масимилиано Алегри продължава да нараства след единствено една победа в последните седем мача на Юве, а Бонучи призна, че отборът се намира в рецесия.

" Освиркванията са верни. Загубихме мач, който никога не трябваше да губим “, сподели италианският бранител пред Amazon Prime Video.

" Правилно е, че ни освиркват. Аз съм капитанът, който би трябвало да поеме отговорност. Преминаваме през сложен миг. Притеснявам се, няма какво да укривам. За страдание, прекомерно постоянно отстъпваме самодейността на противника. Не знам за какво и това е нещото, което ме тормози най-вече. Мисля, че това е обстановка, която сигурно би трябвало да бъде изменена. Имаме доста контузени играчи, постоянно играем с едни и същи и се усеща умората. Вината е на всички ", сподели Бонучи.
 Ди Мария се чуди на решение на Алегри Ди Мария се чуди на решение на Алегри
Това остави Юве единствено с една победа в седем европейски мача против Бенфика. Поражението означи и първия път, в който тимът губи първите си два мача в груповата фаза на шампионата.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР