Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи останал шокиран от решението на

...
Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи останал шокиран от решението на
Коментари Харесай

Бонучи е шокиран oт решението на Ювентус

Капитанът на Ювентус Леонардо Бонучи останал шокиран от решението на клуба да не разчита на него за новия сезон, пишат италианските медии.

Директорите на Ювентус Джовани Мана и Кристиано Джунтоли са уведомили персонално Бонучи, че той към този момент не е част от първия тим и ще тренира настрана от групата с другите играчи в трансферния лист, измежду които е и американският национал Уестън Маккени.
 Бонучи още веднъж напуща Ювентус
Бонучи още веднъж напуща Ювентус

Ветеранът желае да играе на Евро 2024

Ненужните няма да вземат участие в предсезонното турне на Ювентус в Съединени американски щати, което ще стартира идната седмица.

" Гадзета дело спорт " и " Скай Спорт Италия " оповестяват, че Бонучи е сюрпризиран от решението, само че има намерение да се появи на подготовка в понеделник, когато се чака да се срещне със старши треньора Масимилиано Алегри. Италианският национал ще се опита да убеди треньора да промени решението си, само че това надали ще се случи.

36-годишният футболист има още една година контракт със " Старата госпожа " и има за цел да играе на Евро 2024 с Италия, тъй че би трябвало да се причисли към нов клуб това лято, с цел да има шансове да резервира мястото си в националния тим.

Според " Скай Спорт Италия " интерес към ветерана са показали Фенербахче и Лацио.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР