Капитанът на юношеския отбор на Вердер (Бремен) Илия Груев-младши ще

...
Капитанът на юношеския отбор на Вердер (Бремен) Илия Груев-младши ще
Коментари Харесай

Груев-младши започва подготовка с първия отбор на Вердер

Капитанът на юношеския тим на Вердер (Бремен) Илия Груев-младши ще бъде включен в състава на представителния отбор на клуба за идната лятна подготовка. Новината бе доказана от Флориан Коофелт, а наставникът на “зелено-белите” съобщи, че и различен от гениите на бременския клуб също ще се приготвя с първия тим - става дума за Давид Филип, който също е полузащитник, само че е претрупан с повече атакуващи функционалности.

“Илия и Давид ще изкарат лятната подготовка с нас. Никой не би трябвало да има невероятни упования, че те ще бъдат включени в състава още за първия мач от сезона, само че несъмнено, в случай че се показват на нужното равнище, ще заслужат мястото си в тима. Идеята е всичко да се случи постепенно”, сподели Коофелт, представен от клубния уебсайт на Вердер. Преди няколко седмици експертът притегли в щаба си бащата на младата българска вяра - Илия Груев.

Груев-младши е капитан на тима на Вердер до 19-годишна възраст, като през отминаващия сезон 2018/2019 игра в 24 мача, в които се отличи с 3 гола и 2 асистенции. Представянето на Филип бе още по-впечатляващо, откакто в 26 мача той наниза 20 гола и асистира за още 18.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР