Капитанът на Юго Лорис предупреди съотборниците си да не пропиляват

...
Капитанът на Юго Лорис предупреди съотборниците си да не пропиляват
Коментари Харесай

Лорис: Сега не е моментът да заличим всичко, което изградихме в последните седмици

Капитанът на Юго Лорис предизвести съотборниците си да не пропиляват шанса да завоюват място в Шампионската лига през идващия сезон, откакто в събота отборът позволи домашен проваляне с 0:1 от. към този момент заема четвъртата позиция във краткотрайното класиране във Висшата лига, надявайки се да резервира място в Топ 4 и в края на сезона. „ Шпорите “ имат 57 точки от 32 мача. Петият и шестият имат по 54 точки, като „ артилеристите “ са с една среща по-малко.
 Юго Лорис: Конте преобрази Тотнъм Юго Лорис: Конте преобрази Тотнъм
„ Трябва да подновим победния си ход. Да работим мач след мач, тъй като в случай че гледаме прекомерно напред, може да допуснем нова неточност “, съобщи Лорис. „ Изстрадахме доста, с цел да стигнем до място в Топ 4 и в този момент несъмнено не е моментът да заличим всичко, което изградихме в последните седмици. Имаме една седмица, с цел да се подготвим за идващия ни дуел и се надявам, че провалянето в събота ще ни помогне да приключим сезона във възходяща линия “, сподели още международният първенец с Франция.
 Тотнъм си хареса бранител на Атлетико Мадрид Тотнъм си хареса бранител на Атлетико Мадрид
Отборът на Тотнъм гостува на Брентфорд в събота, 23 април, в среща от 34-ия кръг на Висшата лига. „ Ще се подготвим допустимо най-добре, с цел да имаме шансове за победа, само че несъмнено ще е мъчно. Трябва да повишим концентрацията си, тъй като това е доста значимо. Вижте по какъв начин допуснахме гола в последния ни мач. Концентрацията е основна и в никакъв случай не е късно да си вземем нови поучения “, разяснява вратарят на „ шпорите “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР