Капитанът на Уулвърхепмтън Рубен Невеш ще се присъедини към Ал

...
Капитанът на Уулвърхепмтън Рубен Невеш ще се присъедини към Ал
Коментари Харесай

Ал Хилал плати 55 млн. евро за Рубен Невеш

Капитанът на Уулвърхепмтън Рубен Невеш ще се причисли към Ал Хилал. Той е подписал тригодишен контракт, като цената на прехвърлянето е 55 млн. евро. Рубен Невеш подписа контракта с Ал Хилал в Париж.

Това е рекордна сума в историята на вълците. от Ливърпул през 2020 година

Той става следващото огромно име, отишло в Саудитска Арабия. Преди него това направиха и Н’Голо Канте. Кристиано Роналдо също играе там. Вратарят на Челси Едуар Менди пък е цел на Ал Ахли.

„ Никой различен футболист не е имал сходно въздействие на терена до време на шестгодишния си престой. Рубен записа повече от 250 мача в незабравим интервал от клубната история “, разясниха от британския отбор. Невеш осъществя 30 гола в 253 дуела във всички шампионати за Уулвърхямптън.

Португалският футболист бе притеглен от британския клуб през 2017 година от Порто и оказа помощ на Уулвърхямптън да завоюва промоция във Висшата лига. Той имаше още една година от контракта си с вълците.

„ Рубен е всичко, което един клуб желае, когато притегля нови футболисти – водач, непретенциозен човек и извънреден надарен играч, който оказа помощ на отбора да се изкачи на друго равнище. Благодарни сме за всичко, което той направи за тима и му пожелаваме всичко най-хубаво в бъдеще “, сподели спортният шеф Мат Хобс.

„ Хилядите мемоари ще траят вечно. Какво извънредно премеждие. Работих с толкоз доста страхотни хора. Всеки един миг е паметен. Надявам се да запазим връзката сред нас. Напускам като футболист, само че постоянно ще бъда почитател на Уулвърхямптън “, съобщи от своя страна Невеш.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР