Капитанът на Уелс Гарет Бейл остана разочарован от отпадането на

...
Капитанът на Уелс Гарет Бейл остана разочарован от отпадането на
Коментари Харесай

Гарет Бейл: Ще продължа! Трябва да сме горди с постигнатото

Капитанът на Уелс Гарет Бейл остана отчаян от отпадането на своя отбор от Световното състезание в Катар. “Драконите ” останаха с една единствена точка, когато бе извоювана в първия мач против Съединени американски щати и заеха последното място в групата, откакто през днешния ден изгубиха с 3:0 от Англия. Въпреки това крилото бе безапелационен, че не счита да поставя завършек на кариерата си в националния отбор и възнамерява да взе участие в квалификациите за идното Евро 2024, които стартират през март.
 Англия сгази Уелс в английското дерби и избегна среща с Нидерландия на 1/8-финалите Англия сгази Уелс в английското дерби и избегна среща с Нидерландия на 1/8-финалите
  “Ще продължа. Ще играя, до момента в който мога и до момента в който ме желаят. Сега е сложен миг, само че ще продължим. Имаме квалификационна акция, която стартира през март и възнамерявам да вземам участие в нея. Разбира се, всеки е отчаян, само че би трябвало да сме горди с това, което постигнахме, с цел да се класираме за Световното. Направихме нещо, което отборът на Уелс не бе реализирал от доста време и би трябвало да погледнем и тази страна на нещата. Можехме да излезем от групата, само че футболът в никакъв случай не е елементарен и постоянно има положителни и неприятни серии. Не оправдахме упованията, само че ще натрупаме скъп опит. Преди две години щяхме да желаеме да ощипем, в случай че знаехме, че ще стигнем Световното състезание. Трябва да осъзнаем къде стигнахме и би трябвало да сме горди от това достижение. Ще излезем от съблекалнята с високо вдигнати глави. Нещата не се получиха, само че не би трябвало да съжаляваме, ” съобщи Бейл.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР