Капитанът на ЦСКА Юрген Матей се прибра в Нидерландия, за

...
Капитанът на ЦСКА Юрген Матей се прибра в Нидерландия, за
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА се прибра в Нидерландия

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей се прибра в Нидерландия, с цел да участва на раждането на първото си дете. Централният бранител и половинката му Сабрина разкриха за бременността при започване на лятото, а през август узнаха по любопитен метод и пола на бебето. Това се случи на терена на стадион " Българска войска ", където бранителят ритна футболна топка, от която полетяха розови лентички. Така стана ясно, че фамилията чака момиче.

Очаква се през днешния ден или на следващия ден 29-годишният защитник да се прибере в България, като възможностите да попадне в групата за съботното посещение на Черно море са илюзорни. Той не е упражнявал със съотборниците си към този момент седмица, защото получи травма в задната част на бедрото след дуела с Локо (Пловдив) на " Лаута ". Заради нея той пропусна домакинското тъждество с Локомотив (София) в неделя, а преди срещата раздава подписи на почитателите дружно с Дюкенс Назон.
 Матей виси и за мача против Черно море
Матей виси и за мача против Черно море

Контузен е

Матей е полевият футболист с максимален престой на терена от началото на сезона в ЦСКА, като е взел присъединяване в 14 турнирни срещи и е записал 1237 минути, гарнирани с цели 3 асистенции и 4 жълти картона. Лидер в самобитната ранглиста е вратарят Густаво Бусато с 1350 минути в 15 дуела, а почетната тройка затваря младокът Християн Петров, който към този момент навъртя 14 срещи и 1232 минути, пирпомня " Тема спорт ".

Почти несъмнено гостуването на Черно море ще пропуснат и Лазар Туфегджич и Мено Кох. Те пострадаха на " Лаута ". Сърбинът е с разтежение на бедрото, а нидерландецът получи мозъчно разтърсване. Плеймейкърът излезе в къса насилствена отмора, като и през вчерашния ден не се завърна към подготвителния развой на " армейците ". Централният бранител пък се готвеше настрана от главната група по време на вчерашното занятие и главно въртя обиколки въз основата в Панчарево.

Трайно контузени в състава на ЦСКА са Асен Дончев и Дауда Бамба, които претърпяха интервенции в региона на коляното. Очаква се българинът да е подготвен за началото на зимната подготовка на отбора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР