Капитанът на ЦСКА Юрген Матай говори след загубата с 0:1

...
Капитанът на ЦСКА Юрген Матай говори след загубата с 0:1
Коментари Харесай

Матай: Проспахме началото на второто полувреме

Капитанът на ЦСКА Юрген Матай приказва след загубата с 0:1 от Ботев Пловдив на Националния стадион „ Васил Левски “ в първи полуфинален конфликт от Sesame Купа на България. 

„ Проспахме първите няколко минути на второто полувреме. Те съумяха да вкарат. Дадохме им доста пространства да играят футбол. Ние също не играхме добре. Имахме няколко дни да се приспособяваме към новата скица на треньора. Видя се, че може да играем добър футбол. Те имат положителни и бързи футболисти. Дадохме им прекалено много свободни пространства. Вижда се, че имаме капацитет с новата групировка и нещата ще се получат “, стартира Матай.

„ Да, когато победиш с 1:0, имаш преимущество. Те имат такова. Днес те честваха, само че това не значи, че ще победят. Отиваме пределно стимулирани за втория мач “, продължи той, след което разяснява разпрата сред Кордоба и Попов в 62-вата минута на мача, при която Драгомир Драганов ги изгони и двамата.

„ Мисля, че беше една концепция пресилено. Не споделям, че съдията се оправи неприятно. Свири добре. Надцени обстановката, можеше да даде жълти картони. Беше малко пресилено два червени картона “.

„ Днес разочаровахме почитателите, само че те ще са там да ни поддържат. Ще изпълнят агитката на Колежа и няма да се усети, че сме посетители “.

„ Всичко в съблекалнята пазим за себе си. Понякога е по-персонално. Не бих споделил пред камера. Може би други играчи биха, само че за мен диалозите си остават в съблекалнята “, сподели още Юрген Матай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР