Капитанът на ЦСКА - Юрген Матай, даде мнението си за

...
Капитанът на ЦСКА - Юрген Матай, даде мнението си за
Коментари Харесай

Матай: Много лош развой, бедствие е

Капитанът на ЦСКА - Юрген Матай, даде мнението си за провалянето с 0:1 от Сейнт Патрикс в първи мач от третия прелиминарен кръг на Лига на конференциите. Нидерландецът дефинира загубата като злополучие.

„ Не бяхме задоволително търпеливи, не направихме задоволително положения. Показахме, че сме по-добрият тим, само че не всеки път той побеждава. Те извършиха проекта си съвършено и завоюваха с 1:0. Не играхме задоволително добре. Трябваше да създадем доста повече положения. Само 1:0 е и всичко може да стане “, сподели Матай.

„ Много неприятен процес е. Бедствия е, само че чак призрачен сън - не. Не мога да кажа, че сме обезпокоени. Следващият мач ще е по-тежък. Днес се браниха с доста футболисти, считам, че ще е същото и в реванша. Те са домакините. Със сигурност би трябвало да играем по-добре и с повече самочувствие “, добави той.

„ Показаха ни какъв е стилът им на игра. Трябва да се бориш за всяка топка. Не е хубаво да играеш мачове като този. Асен Дончев беше воин преди няколко дни. Показа качествата си. Просто би трябвало да държи главата си високо. Не съм обезпокоен за него. Ще покаже, че е научил от тази своя неточност “.

„ Миналата година всички си мислеха, че сме навън. Сега отново е по този начин. Когато играят толкоз защитно против теб, би трябвало да пробваш отляво и отдясно. Затова залагахме на толкоз центрирания. Така искахме да ги изморим. Следващата седмица би трябвало да го създадем по-добре “, сподели още капитанът на ЦСЛА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР