Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей сподели мнението си

...
Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей сподели мнението си
Коментари Харесай

Юрген Матей: ЦСКА трябва да е по-доминантен, всеки скача срещу нас

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей показа мнението си след зрелищното реми с Шахтьор (Караганди) в последната контрола на " алените " в Турция. Двата тима приключиха при 3:3, а бранителят има вяра, че отсега нататък тимът ще се усъвършенства още повече.

Нидерландецът съобщи, че всички тимове скачат против ЦСКА - София и по тази причина отборът би трябвало да бъде по-доминантен.
 ЦСКА - София вкара три гола за едно полувреме, само че не съумя да приключи лагера в Турция с победа ЦСКА - София вкара три гола за едно полувреме, само че не съумя да приключи лагера в Турция с победа
" Завършихме 3:3, което значи, че не се справихме в отбрана. Всички сме доста изморени. Доволни сме от силата, която вложихме в днешната контрола. В последните два-три мача се оправяме по-добре, в сравнение с първоначално. Мисля, че и отсега нататък ще се подобряваме и се надяваме да стане по този начин.
 Илич: Свършихме добра работа, желая да сме готови, когато започват мачовете Илич: Свършихме добра работа, желая да сме готови, когато започват мачовете
Вече играем с една и съща скица от много дълго време. Всеки ден вършим друга характерна работа и това не е елементарно. Опитваме да подобряваме пресата. Ние сме дружно по 24 часа 7 дни в седмицата, което е добре за нас и ще е използвано отсега нататък. Мисля, че това усъвършенстване се вижда в мачовете. Треньорът желае да се подобряваме, ние също ", съобщи Матей.

Той разяснява новото и към този момент само попълнение Тобиас Хайнц, който през днешния ден остави положителни усещания със своите две асистенции. 

" Всички в тима мислят, че той е доста мощен футболист. Носи нещо ново в тима. Оттук насетне е неговото време да покаже за какво е притеглен и да покаже своите качествата. Той се приспособява бързо тук и мисля, че ще става все по-силен.

ЦСКА би трябвало да бъде по-доминантен тим във всеки един мач и това стартира от отбраната. В някои срещи доста страдахме и трябваше да се борим доста. В огромен % от тези дуели печелихме трите точки, само че клуб като ЦСКА би трябвало да е по-доминантен. Трябва да се стремим към това, както и да се стараем да играем прекрасен футбол ", продължи бранителят.

Юрген Матей разяснява и битката за шампионската купа с Лудогорец през пролетния полусезон в efbet Лига. ЦСКА - София има преднина от една точка пред " орлите ", които непроменяемо печелят шампионата в последните 11 години.

" Трудно е да кажа. Мисля, че предходната година по това време играхме най-хубавия си футбол, само че видяхте, че през втория дял от сезона бяхме кошмарни. Всеки против ЦСКА се пробва да играе по най-хубавия метод. Всеки скача против нас. Ние би трябвало да сме постоянни и спокойни. Имаме качеството да печелим мачове, показахме го в първата част от шампионата, просто би трябвало да сме спокойни и да даваме всичко от себе си ", приключи нидерландецът.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР