Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей получи срещу Хебър

...
Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей получи срещу Хебър
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА - София пропуска следващите два мача

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей получи против Хебър деветия си жълт картон от началото на сезона и ще бъде осъден за идните два мача на отбора. В понеделник от 20:15 часа “армейците ” посрещат Ботев (Враца), а по-късно в първата среща от плейофите те още веднъж ще са домакини. Все още обаче не е ясно кой ще бъде противник, като това зависи от крайните позиции в постоянния сезон. 

Двубоя с врачани ще пропусне и вратарят Густаво Бусато, който си изкара пети жълт картон по извънредно любопитен метод - за бавене на времето при резултат 4:0. 

Застрашени от наказания при “червените ” не престават да са четирима играчи - Тибо Вион, който е с 8 публични предизвестия и също виси на косъм за наказване от два мача, както и Енес Махмутович, Иван Турицов и Станислав Шопов с по 4 жълти картона. 

В гостуването на Хебър своите наказания изтърпяха Джонатан Линдсет и Марселино Кареасо. Те ще се завърнат в състава на Саша Илич против Ботев (Враца) в понеделник. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР