Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матай няма да тренира

...
Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матай няма да тренира
Коментари Харесай

ЦСКА - София обяви колко време ще отсъства Юрген Матей, Турицов също с проблеми

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матай няма да тренира сред 10 и 20 дни поради идна интервенция, която ще претърпи, осведомят в уеб сайтът си “червените ”. Хирургическата интервенция се наложи поради удар, който бранителят получи в последните минути на дербито с Левски в неделя.
 Капитанът на ЦСКА - София с проблеми след дербито, пропуща дуела с Царско село Капитанът на ЦСКА - София с проблеми след дербито, пропуща дуела с Царско село
Нидерландският защитник пострада в самия завършек на срещата и след последния съдийски сигнал незабавно бе откаран в болница. След като бе прегледан от експерт, на Матай бе сложена диагноза перфорация на тъпанчевата мембрана.

Днес бранителят мина спомагателни проучвания при различен експерт, който удостовери първичната диагнозата, и в идващите дни следва да се извърши хирургично залепване на повредената тъкан. По първични прогнози капитанът на “червените ” ще отсъства сред 10 и 20 дни от подготвителния развой, като след оперативната интервенция ще бъде несъмнено времето, в което Матай няма да може да се готви със съотборниците си.

Иван Турицов също се оплаква от болки в адуктора, а във вторник следва медицинският щаб на тима да ревизира още веднъж какво е положението му.

Маурисио Гарсес и Асен Дончев пък не престават да отсъстват поради простуда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР