Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров не попадна в групата за

...
Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров не попадна в групата за
Коментари Харесай

И Бодуров отпадна за мача с Титоград

Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров не попадна в групата за старта на сезона против Титоград, научи Sportal.bg. Опитният футболист не влиза в сметките на Люпко Петрович и Добромир Митов за срещата с черногорците, която започва на 9 юли от 20:00 часа, на стадион " Българска войска ". Както е известно, националът на България имаше контузия в кръста в края на сезона, която го извади за последните четири мача от предишния сезон, както и за двете евроквалификации с Чехия и Косово. Неговата липса беше повече от явна в мачовете в Прага и София, в които " трикольорите " записаха две провали и позволиха близо 40 удара към вратата на Николай Михайлов.

" Имаме хора, които пропуснаха част от подготовката в Австрия. Треньорският щаб ще се събере след днешната подготовка и ще преценим каква ще е групата ", разяснява Митов на формалната конференция.

Защитникът имаше проблеми с изключение на с кръста и с ухото, които не му разрешиха да тренира на цялостни обороти в доста от заниманията на лагера в Австрия. Именно заради това пред лятото той взе присъединяване единствено в четири от шестте инспекции на отбора, записвайки едвам 153 минути, плюс това стартирайки от първата минута само против Ференцварош (0:1) на 27 юни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР