Капитанът на ЦСКА Петър Занев призна, че класа пред гола

...
Капитанът на ЦСКА Петър Занев призна, че класа пред гола
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА: Липсва ни класата пред гола

Капитанът на ЦСКА Петър Занев призна, че класа пред гола не е достигнала на тима му в дербито против Лудогорец. Опитният защитник се удиви на по-затворената игра от Лудогорец, което е пообъркало „ червените” и подчертава, че успехите би трябвало да продължат да влизат в актива на ЦСКА, с цел да може дистанцията да бъде съкратена.

„ Не ни доближи класа пред гола. Винаги съм казвал, че против мощните тимове е по-лесно да играеш, само че и Лудогорец през днешния ден ни изненада с тази отбранителна скица. Явно желаеха да не отварят път към тяхната врата и не създадохме обстановки пред гола”.

„ Победите постоянно дават самочувствие, а и ние изоставаме след неприятния старт и изгубените точки, което тежи. Нямаме различен вид – би трябвало да побеждаваме. Топ 3 също не съумя да ни победи, с изключение на Локомотив Пловдив, където ни беше най-хубавият мач за сезона. Ще гледаме да бием докрая и да съкратим дистанцията, с цел да може след зимата да се борим. Отборът на Лудогорец си взе мачовете, които би трябвало. Имаше недоразумение при нас през второто полувреме – по този начин видях обстановката на Икоко”.

„ Не желая да разясня съдиите. Днес имаше динамичност, само че както можеше да даде дузпа за Лудогорец, по този начин можеше да изгони и техен състезател. Съдийско решение”, призна капитанът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР