Капитанът на ЦСКА Петър Занев говори преди старта на пролетния

...
Капитанът на ЦСКА Петър Занев говори преди старта на пролетния
Коментари Харесай

Занев: Загубата на точки срещу по-слабите отбори ни изяжда главата

Капитанът на ЦСКА Петър Занев приказва преди старта на пролетния дял от шампионата и уточни грешката, която отборът позволява в последните две години.

" Губим точки против по-непретенциозните тимове и това ни изяжда главата, нямаме право на неточност. Както сподели и треньорът, би трябвало да гледаме мач за мач. Който по-бързо се приспособи към неприятните условия на терена, той ще има преимущество. Думата " напрежение " не е подобаваща. Има неспокойствие, постоянно чакам с неспокойствие началото - едно са формалните мачове, друго контролите ", сподели Занев преди утрешното посещение на Славия (17:30 часа).

Капитанът на " алените " сподели още, че в отбора има задоволително положителни играчи, които да запълнят неналичието на напусналите.

" Вальо Антов е доста образован футболист, който израсна в последната година. Неговото неявяване би трябвало да се компенсира от останалите момчета, по тази причина сме 25 индивида, имаме положителни негови заместници. Виждам капацитет в някои от тях. Разделихме се с значими футболисти. Въпросът е да покажат всички качествата си по време на мачовете ", приключи Занев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР