Капитанът на ЦСКА - Петър Занев бе сред гостите на

...
Капитанът на ЦСКА - Петър Занев бе сред гостите на
Коментари Харесай

Петър Занев: Дано продължим с добрите игри и в групите на Лига Европа

Капитанът на ЦСКА - Петър Занев бе измежду гостите на биографичната книга на Димитър Пенев - " Стратега ". Бранителят увери, че към този момент тренира наедно със своите съотборници и скоро ще бъде подготвен за игра.

Ето какво сподели още той:
 Емо Костадинов към Димитър Пенев: Старши, ти си №1!
Емо Костадинов към Димитър Пенев: Старши, ти си №1!

" С думи не може да се опише какво е Пенев за българския футбол "

" Добре съм. За моя наслада всичко мина и към този момент мога да стартира да упражнявам на цялостни обороти. От една седмица се завърнах към заниманията и се надявам след паузата за националните да съм на 100% подготвен.

За мен е същинско наслаждение и чест да участвам на представянето на книгата на Димитър Пенев. Той е един образец за нас по-младите. Човек с основно " Ч ". Има какво да научат хората от книгата му. След като я прочетат и да се сблъскат с неговите мисли и препоръки.

Очаквам да имаме този път повече шанс и да се поздравим с триумфа. Знаем, че мачът с Унгария е доста значим и не се колебая в триумфа. Треньорът би трябвало да каже какво би трябвало да създадат момчетата. Аз мога единствено да пожелая триумф на момчетата и не се колебая в крайния триумф, тъй като се сътвори добър колектив и атмосфера. По мое непретенциозно мнение тимът изигра два доста мощни мача. Тимът стоеше добре тактически и би трябвало да си имат вяра, с цел да се поздравим с успеха. В актуалния футбол се получават изненадващи резултати. Човек не може да каже какво ще стане в идния мач. Докато не разберем, че би трябвало тактическа дисциплинираност и себераздаване на терена, няма да се получават нещата.
 Стратега ще продължи да поддържа Кирил Десподов
Стратега ще продължи да поддържа Кирил Десподов

" Не може да се отхвърляме от футболисти, които имат положителни качества "

ЦСКА съумя с хубава игра да стигне до групите на Лига Европа. Отборът игра в доста добра тактическа дисциплинираност. Тимът се показа доста сполучливо в тези четири мача и нека в групите продължим по този метод. Ако има тактическа дисциплинираност - резултатите ще дойдат. Али Соу е добър футболист и всеки един подобен състезател е необходим на ЦСКА. Така се получи, че той остава в тима и съм сигурен, че ще помогне доста на отбора. Не мога да разясня прехвърлянето на Кирил Десподов. Не съм аз индивидът, който да го направи. Всеки си има глава на раменете и преценя къде да отиде. Тайно се надявах да срещнем ЦСКА Москва в групите на Лига Европа, тъй като сега не са в положително положение и можеше да се поздравим с два триумфа ", добави още той.
 Пламен Марков: Винаги може да се допусне неточност при трансфер в последните минути
Пламен Марков: Винаги може да се допусне неточност при трансфер в последните минути

" Такива дейности би трябвало да стават навреме по-рано, с цел да няма такива проблеми "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР