Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров търси грешките в другите и

...
Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров търси грешките в другите и
Коментари Харесай

Люпко Петрович: Бодуров прави проблеми в отбора

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров търси грешките в другите и по тази причина не играе за тима. Това сподели треньорът на алените Люпко Петрович след равенството 1:1 със " Зоря " (Луганск) в първи мач от третия прелиминарен кръг на Лига Европа.

Централният бранител изненадващо не попадна в групата за домакинската среща, като преди началото на дуела информация не беше дадена. След края на дуела треньорът Петрович изясни аргументите.

" Николай Бодуров не съумя да бъде в темп с мачовете и е изтощен – по тази причина не е в групата. Аз избрах през днешния ден да не играе, защото прави проблеми в тима. Когато играе, търси грешките в другите ", сподели Петрович.

Заелият мястото на Бодуров Петър Занев изясни, че сътрудника му е водач. " Ние си имаме капитан и това е Бодуров. Той е водач и доста добър футболист, само че не мога да разясня повече ".

След дуела Петрович отдаде отрицателния резултат за ЦСКА и на решенията на съдията. Попадението за " Зоря " падна след противоречива дузпа в края на първата част.

" Не съм удовлетворен от равенството, защото не мога да проумея, че в Европа има такива съдии. Свириха фаулове против нас, за тях нас. Жълти картони ни даваха на всеобщо съображение, а за груби техни фаулове не показваше ", сподели Петрович.

Сръбският експерт добави, че дузпа за гостуващият тим не е имало. " Това, което видях е, че ръката му беше обратно, а топката го удари в гърдите. Мисля, че не беше безусловно никаква дузпа ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР