Капитанът на ЦСКА Мено Кох коментира предстоящия първи мач от

...
Капитанът на ЦСКА Мено Кох коментира предстоящия първи мач от
Коментари Харесай

Мено Кох: Лудогорец е клуб без история, Аякс няма да има проблеми

Капитанът на ЦСКА Мено Кох разяснява идния първи мач от плейофа на Лига Европа сред Лудогорец и Аякс. Той показа своите упования, като дефинира Аякс като любимец в конфликта.

" Лудогорец има най-големия бюджет, в случай че го съпоставяме с останалите клубове от Първа лига. Те постоянно играят добър футбол с позиционна игра откъм гърба, макар че би трябвало да кажа, че от този сезон играят по-директно, като постоянно вкарват дълга топка зад последната линия на съперника ", показа Кох в изявление за " Voetbalzone ".
 Лудогорец с сложна задача против Аякс
Лудогорец с сложна задача против Аякс

Мачът е от 21:00 часа

В очите на Кох капитанът на Лудогорец Кирил Десподов е " абсолютно най-опасният футболист " от страна на българския първенец. " Той е дясно крило, постоянно бележи доста голове и постоянно дава асистенции. Той има доста добър удар, тъй че Лудогорец е доста рисков при ъглови удари и свободни удари. С Десподов и Бърнард Текпетей те имат две бързи крила, а Руан Секо е новият им нападател, физически мощен бразилец, който играе ролята на голмайстор. "

Според Кох пред Аякс има доста благоприятни условия, защото Лудогорец не стартира доста пламенно новия сезон в България. " Те изгубиха първия си мач от Крумовград, а през предишния уикенд и от Черно море, който е актуалният водач в класирането. Имам възприятието, че те също не са в най-хубавата си форма, само че не мисля, че и Аякс е в нужната форма. "

29-годишният бранител разказва Лудогорец като рисков тим, само че все пак дефинира отбора от Амстердам като безспорен любимец. " Ако Аякс доближи равнището си, тимът сигурно ще може да завоюва още в Разград. Лудогорец към момента се търси, да вземем за пример постоянно виждаме разнообразни играчи да играят в отбрана. В началото на сезона фокусът им е главно върху квалификациите в европейските клубни шампионати. У дома Лудогорец е доста по-силен, в сравнение с при гостувания, тъй че в случай че Аякс успее да реализира добър резултат в четвъртък, ще е на добър път. "

" Аякс е тим, който желае да играе доста добър футбол, а Лудогорец нормално го прави също ", продължи Кох. " Ако имате два тима, които желаят да играят футбол, постоянно получавате много отворени мачове. Затова чакам Аякс да има благоприятни условия за гол в България. Дали в Лудогорец може да стане казан? Хаха, не, всичко ще е наред. Те имат някои почитатели, само че това не се приближава до нашите последователи, да вземем за пример. В България на Лудогорец се гледа най-вече като на клуб, който е без история ", приключи Мено Кох.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР