Капитанът на ЦСКА - Божидар Чорбаджийски получи фотоалбума 70 години

...
Капитанът на ЦСКА - Божидар Чорбаджийски получи фотоалбума 70 години
Коментари Харесай

Божидар Чорбаджийски: Историята на ЦСКА се пази

Капитанът на ЦСКА - Божидар Чорбаджийски получи фотоалбума " 70 години ЦСКА " като алегорична щафета от ръцете на легендата на клуба Димитър Пенев.

Лидерът на " алените " благодари за оказаната му чест и разяснява идния втори полуфинален мач с Левски за Купата на България, който е на 25 април.

 Ето кой ще свири ЦСКА - Левски
Ето кой ще свири ЦСКА - Левски

Вижте и всички останали назначения за 30-ия кръг в Първа лига

" Благодаря извънредно доста за привилегията, която съм почетен да получа тази щафета от толкоз велики хора. Надявам се някой ден и аз да съм в сходна книга и да подам щафетата на някой различен. Тук съм от 8-годишен и съм доста добре осведомен с историята на този клуб. В школата постоянно е имало треньори, които са били за образец. Лично аз давам образец на моя брат, който е тук в школата. Мисля, че сме на верния път и историята на ЦСКА се пази.

 Снимка 350933
Източник:

В тима в никакъв случай не е имало притеснително въодушевление. Резултатите не бяха приемливи в последните два мача, само че мисля, че сме на верния път. Има доста положителен дух в тима и сме подготвени за реванша. Най-важното е всички да сме здрави за мача ", показа Чорбаджийски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР