Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски коментира престижното равенство 0:0 с

...
Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски коментира престижното равенство 0:0 с
Коментари Харесай

Чорбаджийски: Не бяхме готови за такава преса

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски разяснява влиятелното тъждество 0:0 с украинския Динамо Киев в контролната среща, играла се в Марбея.

ЦСКА игра като еднакъв с Динамо Киев

„ Един естествен другарски мач. Не бих споделил, че се представихме впечатляващо. Не успяхме да вкараме гол. Личи си, че сме в предварителен интервал. Изморени сме, което си пролича на моменти. Равностоен мач. По едно положително полувреме за тях и за нас”, разяснява Чорбаджийски.

„ Още съм надалеч от това, което желая да бъда. Лека-полека ще почистваме нещата. Имам много върху какво да работя и съм подготвен да надграждам във всеки един момент”, добави той.

Белчев: Работим съществено, с цел да честваме през пролетта

„ Има двама или трима противника, които са нападателни против нас в България. В България множеството тимове се затварят против нас. Не сме изцяло подготовени за тази преса, която реализираха върху нас през днешния ден. Готови сме да работим и да напредваме, с цел да се представим добре в българското първенство”, съобщи още бранителят.

„ Първият лагер бе по-скоро кондиционен. Сега акцентираме върху техническите индикатори. Това са другарски мачове и в такива мачове би трябвало да се тестват разнообразни неща. Колкото и тривиално да звучи, в един тим е най-хубавото нещо да има конкуренция. Искам единствено да бъда здрав. От там нататък нищо не ме притеснява”, сподели Чорбаджийски.

„ Имах болки в гърба. На моменти още ги усеща,. Надявам се да укрепна там. Работим целеустремено за този проблем с целия треньорски щаб”, призна футболистът на „ червените”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР