Капитанът на Царско село Реян Даскалов заяви след загубата от

...
Капитанът на Царско село Реян Даскалов заяви след загубата от
Коментари Харесай

Реян Даскалов: Ние сме подготвени и ще влезем в Първа лига

Капитанът на Царско село Реян Даскалов съобщи след загубата от Ботев Враца, че тимът е квалифициран и ще влезе в Първа лига.

„ Мисля, че не отстъпвахме в нито един съставен елемент от мача. Ние не се възползвахме от нашите шансове. Не съжаляваме. Все още сме първи и всичко зависи от нас. Нашата цел е да се преборим за директна промоция в Първа лига “, разяснява Даскалов.

„ Очаквахме да има борба, да няма толкоз доста футбл, макар че през второто полувреме ги набутахме в тяхната половина. Съжаляваме, че не успяхме да вкараме най-малко втори гол “, добави той.

„ Имахме положения, само че за жалост не успяхме да вкараме втори гол.

Със сигурност ще има напрежение. Всеки се хвърля против нас и се пробва да спре първия. Ние сме готови и имам вяра, че ще влезем в Първа лига.

С Локомотив София и с Монтана имам вяра, че ще бъдат същите мачове и ще има битка. Надявам се, че ще спечелим тези мачове “, продължи капитанът на Царско село.

„ Не би трябвало да променяме нищо. Трябва да бъдем малко по-концентрирани в последната фаза на играта и да имаме малко повече шанс “, сподели още Реян Даскалов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР