Капитанът на Царско село Реян Даскалов бе избран за Играч

...
Капитанът на Царско село Реян Даскалов бе избран за Играч
Коментари Харесай

Реян Даскалов: Искам да стана шампион на България

Капитанът на Царско село Реян Даскалов бе определен за Играч на 24-ия кръг на efbet Лига. Той бе отличен за положителната си игра в мача против ЦСКА, който „ царете” завоюваха с 2:1. Даскалов бе е дин от голмайсторите за своя отбор.

„ Изненадан съм, тъй като ми се случва за първи път. Радвам се, че треньорите са оценили моя труд и са дали своят вот за мен. Смятам, че си правя работата, както постоянно. Не съм направил нищо по-различно. Имах шанс да вкарам гол в този сладостен миг и да донеса успеха и оставането на тима в Първа лига. Благодарен съм на съотборниците ми и на треньорите, които ми гласоподават доверие. Без тях нямаше да реализира това “, показа Реян Даскалов при награждаването си.

„ Може би никой в нашия тим не си е мечтал да стигнем до тази обстановка. Разликата от Черно море не е огромна. Имаме действителен късмет да играем бараж с третия или четвъртия “, добави той.

„ Аз желая да се развъртвам и да стана първенец на България. За мен сега цел номер едно е да стигна до националния тим на България. Ще съм признателен, в случай че получа повиквателна. Треньорът взема решение на кого ще разчита”, призна още капитанът на Царско село.

„ Едно състезание с 16 тима е по-добрият вид от този формат, който е сега.Няма логичност да си седми и да играеш за Европа. Такъв е форматът и се веселя, че имаме тази опция пред нас. Надявам се да стигнем до седмото място и до подобен бараж “, добави Даскалов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР