Капитанът на Тотнъм Юго Лорис може да премине в Манчестър

...
Капитанът на Тотнъм Юго Лорис може да премине в Манчестър
Коментари Харесай

Капитанът на Тотнъм може да премине в Ман Юнайтед

Капитанът на Тотнъм Юго Лорис може да премине в Манчестър Юнайтед през лятото, твърди " Екип ". Според изданието вратарят търси ново предизвикателство, а мениджърът на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер желае да го направи част от отбора си.

Лорис има контракт с лондончани за още 15 месеца и не е покрай съгласие за нов договор. 34-годишният международен първенец с Франция желае да премине в клуб, където ще има по-големи шансове за титли, в последната част от кариерата си.

Според " Екип " Ман Юнайтед ще разреши на Давид Де Хеа да си тръгне през лятото, като Пари Сен Жермен е най-вероятната му бъдеща дестинация. Лорис пък може да бъде притеглен на налична цена, защото договорът му ще изтича след един сезон. Солскяер желае да направи французина своя номер 1 на вратата. Въпреки положителните изяви на Дийн Хендерсън мениджърът му няма цялостно доверие.

Напускането на Лорис ще е удар за Тотнъм, само че клубът е наясно, че това може да се случи и се приготвя за него, като следи играчи, които да го заместят. На първо място в листата им е вратарят на Лил Майк Менян, който е оценен на 30 милиона евро.

Tottenham s'intéresse au 3e gardien de l'équipe de France, Mike Maignan, pour la saison prochaine, ce qui pourrait offrir à Hugo Lloris une porte de sortie.

Vers Manchester United, par exemple
— L'ÉQUIPE (@lequipe)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР