Капитанът на Тотнъм Хюн-мин Сон смята преди дербито на северен

...
Капитанът на Тотнъм Хюн-мин Сон смята преди дербито на северен
Коментари Харесай

Хюн-мин Сон смята, че Арсенал трябва да се страхува от Тотнъм

Капитанът на Тотнъм Хюн-мин Сон счита преди дербито на северен Лондон против Арсенал, че противникът не се радва да се срещне сега с " шпорите ", съобщи ДПА.

Тотнъм загуби през предишния сезон с 1:3 и 0:2 дербитата с Арсенал, като това бе първият дубъл на " артилеристите " от 2014 година. Миналата акция бе сложна за Тотнъм, като тимът приключи на осмо място в крайното класиране.

Новият управител на отбора Анге Постекоглу завоюва премията за треньор на месец август, като тимът влиза в мача с Арсенал като непобеден.

" Всяко посещение във Висшата лига е мъчно. Имахме сложни мачове с Арсенал през предишния сезон ", сподели корейският нападател.

" Знам какво значи този мач за клуба, за почитателите и за играчите. Трябва да разберем какъв мач е това. Ще бъде сложен дуел, само че те сигурно не желаят да играя с нас тъкмо в този момент ", счита Сон. 

" Ще бъде сложен мач и за двата тима, само че ние го чакаме с неспокойствие, тъй като в този момент е точният миг да се срещнем. Ще създадем добър мач ", даде обещание той.

Арсенал загря за мача с победа над ПСВ Айндховен с 4:0 в Шампионската лига. " Шпорите " пък бяха неприятно сюрпризирани от тежката травма на Иван Перишич през седмицата, която повреди кръстни връзки на дясното коляно. Това ще ограничи избора на Анге Постекоглу, който не може да употребява и оперирания през август Брайън Хил.

" Това е специфичен мач и за тях. Резултатът може би е най-важният за сезона. Трябва да работим крепко през седмицата. Играчите са подготвени и чакат с неспокойствие. Сигурен съм, че те не желаят да играят против нас сега. Гарантирам, че ще дадем всичко. Не мога да обещая за резултата, само че мога да подсигурявам, че ще дадем всичко за клуба в неделя ", приключи Хюн-мин Сон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР