Капитанът на Тотнъм Хари Кейн заяви, че няма обективни причини

...
Капитанът на Тотнъм Хари Кейн заяви, че няма обективни причини
Коментари Харесай

Хари Кейн: Няма оправдания за лошия старт

Капитанът на Тотнъм Хари Кейн съобщи, че няма справедливи аргументи за неприятния старт на сезона. Лондончани завоюваха единствено два от осем мача от началото на новата акция, а тази седмица отпаднаха от четвъртодивизионния Колчестър в Купата на Лигата. В шампионата отборът на Маурисио Почетино изостава с 10 точки от водача Ливърпул след шест кръга.

" Бих споделил, че е разочароващ. Няма какво да крием, разяснява Кейн старта на сезона. - Да спечелим единствено два мача от седем не е стандарта, който наложихме предходните години. Равенствата с Манчестър Сити и Арсенал не са ужасяващи резултати, само че в случай, че водехме с 2:0 против " артилеристите ", равенството наподобява като неприятен резултат.

13 - Since the start of last season, Harry Kane has scored 13 Premier League away goals, more than any other player in this period. Improvised. pic.twitter.com/7MDcMCce8a
— OptaJoe (@OptaJoe) September 21, 2019
" Поставяхме се в положителни позиции този сезон, само че не успявахме да довършим работата и да намираме метод да печелим, както го правихме предходните сезони. Стартът е разочароващ, само че има задоволително мачове, с цел да обърнем нещата. Контролът върху мачовете е нещо, което би трябвало пъкъл подобрим, когато поведем. Трябва да сме по-уверени и да реализираме мечтаните резултати. Вече не сме неопитни, не сме млади. Няма място за оправдания. Трябва да поемем отговорността ", добави нападателят.

Кейн сподели, че е прекомерно рано Тотнъм да бъде отписван от битката за купата: " Ако това беше януари или февруари, хората биха споделили, че няма късмет. Очевидно, това не е идеалният старт, само че и по-странни неща са се случвали. Никога не можеш да отпишеш някой, до момента в който възможностите не са изцяло изчезнали ".
Премиър лийг 6 кръг, събота 21 септември  Лестър Сити 2:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР