Капитанът на Тотнъм Хари Кейн все още не се е

...
Капитанът на Тотнъм Хари Кейн все още не се е
Коментари Харесай

Хари Кейн все още не се е прибрал в Англия

Капитанът на Тотнъм Хари Кейн към момента не се е прибрал в родината си, откакто своеволно е решил да удължи своята почивка. Нападателят трябваше да се яви на клубната база още в понеделник, а във вторник " Дейли Мейл " излезе с информация, че той се е прибрал от Бахамите същия ден и би трябвало да се самоизолира за интервал от пет дни. Днес британските медии разкриват, че в действителност след ваканцията на Бахамите Кейн и фамилията му са пристигнали във Флорида, където са и сега.

Това значи, че голмайсторът на Премиър лийг няма по какъв начин да възобнови тренировки до края на тази седмица. Медиите плануват, че той ще се прибере точно в края на актуалната седмица, а по-късно още веднъж би трябвало да карантинира за пет дни, т.е. в най-хубавия случай Кейн ще може да възобнови тренировки, в случай че има предпочитание да го направи, едвам към края на идната седмица. На Острова настояват, че освен това стичане на събитията капитанът сигурно ще пропусне първия мач от новия сезон в Премиър лийг, който е точно против Манчестър Сити.

Междувременно през вчерашния ден Тотнъм изигра предсезонна контрола с Челси (2:2), след която новият управител на " шпорите " Нуно Еспирито Санто призна, че към момента не е приказвал с Кейн.

" Отговорът, който ще ви дам, е, че чакам да приказвам с Хари скоро. Още не съм имал опцията да го направя. Вярвам, че този въпрос би трябвало да бъде обсъждан вътре в клуба и да се избегнат всевъзможни обществени разногласия или полемики. Трябва да разгадаем тази обстановка, само че първо това би трябвало да стане сред нас “, съобщи Санто.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР