Капитанът на Спартак (Москва) и руски национал Денис Глушаков е

...
Капитанът на Спартак (Москва) и руски национал Денис Глушаков е
Коментари Харесай

Капитанът на Ивелин Попов бе привикан в полицията

Капитанът на Спартак (Москва) и съветски национал Денис Глушаков е бил привикан в полицията в съветската столица по тъжба, че е отправял закани към жена си, оповестява каналът Mash в обществената мрежа Телеграм. Той е бил разпитван от следовател повете от два часа.

По-рано през декември стана ясно, че полузащитникът на червено-белите е написал заявление против жена си и я обвинил в измами и шикалкавене. Но по-късно пък излязоха на яве условия, съгласно които дамата сама е написала това заявление с концепцията да злепостави Грушаков.

В момента двойката се намира в центъра на бракоразводен скандал, а Глушаков отхвърля да заплаща прехрана на брачната половинка си, против което Дария Глушакова е подала правосъден иск. Както оповестява уеб сайтът на районния съд в Москва, жалбата на Дария е попаднала в категорияга Спорове, свързани с възпитанието на децата при бракоразвод.

Новата тъжба, която полицията е получила и в резултат на информацията в нея, е за закани за физическо принуждение от страна на Глушаков към половинката му. В Спартак (Москва) играе и капитанът на българския народен тим Ивелин Попов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР