Капитанът на Словения Горан Драгич вероятно се е надявал на

...
Капитанът на Словения Горан Драгич вероятно се е надявал на
Коментари Харесай

Горан Драгич: Всичко е като сън

Капитанът на Словения Горан Драгич евентуално се е надявал на тъкмо такова развиване на нещата в последното си огромно състезание с националния тим. Гардът на Маями към този момент съобщи, че се отдръпва от селекцията след края на ЕвроБаскет 2017, а нощес словенците стигнаха до първи край в историята си, детронирайки първенците от Испания.

Самият Драгич даде лек жокер, че въпреки всичко има късмет да продължи да играе за страната си, само че това може да се случи единствено в случай че Игор Кокошков остане селекционер. Звездата добави още, че се усеща по този начин, като че ли сънува.

“Отборът ни е страховит. Разполагаме с млади играчи и няколко по-опитни фигури. Аз съм водачът, а младоците се стараят доста. Следват образеца, който им давам. Всички сме въодушевление на една вълна и продължаваме решително напред. Случва се нео в действителност специално”, сподели щастливият Драгич след успеха над Испания.

“Имаме още един мач. Да, към този момент сме си обезпечили орден, само че откакто стигнахме дотук, би трябвало да продължим да мечтаем. Финалът ще бъде нещо велико, без значение кой ще е наш противник. Готови сме за това”, съобщи още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР