Капитанът на Славия Георги Петков даде интервю пред Sportal TV

...
Капитанът на Славия Георги Петков даде интервю пред Sportal TV
Коментари Харесай

Георги Петков: Най-хубавото в Левски е Мъри! Купата със Славия ми е най-сладка!

Капитанът на Славия Георги Петков даде изявление пред Sportal TV в Алания, където лагеруват играчите на Златомир Загорчич. Ветеранът дефинира като най-сладък миг от кариерата си спечелването на Купата на България през 2018 година, когато " белите " надделяха с дузпи Левски. Бившият пазач на " сините " приказва и за отбора на Станимир Стоилов. Интересно Петков не включи спечелилия в анкетата за " Футболист на годината " Кирил Десподов в своя спонтанна тройка за най-хубавите в родния футбол през 2021 година

" Купата със Славия ми е най-сладка! Да, печелил съм трофеи с Левски, играл съм в Шампионската лига, имам четвъртфинал за Купата на УЕФА, само че със Славия спечелихме единствено с български момчета. Това прави нещата разнообразни - в Левски тогава бяха Жорди Гомес, Обертан и така нататък, а ние бяхме единствено българи, имаше юноши на Славия.

Ситуацията в Левски в този момент? Най-хубавото нещо в Левски е назначението на Станимир Стоилов, цяла " синя " България се сплоти към това нещо. Мисля, че сега това държи Левски. С помощта на почитателите към този момент се оправят, не мога да кажа по какъв начин ще бъде отсега нататък обстановката в клуба, само че се притеглят нови футболисти, прави се тим, следя контролите, когато мога. Най-хубавото нещо сега е Мъри Стоилов и спасението на Левски е около него ", съобщи Георги Петков пред нашата камера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР